dilluns, 22 de novembre de 2010

Coses sobre el planeta TerraEL NOSTRE PLANETA


La Terra

És nostre Planeta i El Únic habitat. Aquesta a l'ecosfera, sense espai que envolta el Sol i Que TÉ Les conditions necessàries paràgraf Que hi hagi Vida.

La Terra és el Major dels Planetes rocosos. Això fa retenir pugui Que Una capa de gasos, l'atmosfera, Que Calor dispersa la llum i absorbeix. Dia d'Evita Que La Terra en si Massa calent i, de nit, Que es refredi.

Set de cada deu contradictori de Sa Superfície estan Cobertes d'aigua ". Els Mars i Oceans ajuden also una regular la Temperatura. L'aigua Que s'evapora forma núvols i cau en forma de pluja o neu, rius i llacs Formant.

En els pols, Que Reben POCA Energia Solar, L'Aigua si gela i forma els casquets POLARS. El del sud és Més gran i concentració de la Major Reserva d'Aigua Dolça.
La Escorça del Planeta Terra està formada per plaques que suren sobre el mantell, Una capacitat de Materials calents i pastosos Que, una Vegades, Surten Per Una esquerda Formant volcans.

La densitat i la pressure augmenten Cap al centre de la Terra. A El Nucli estan els Materials Més Pesats, dels metalls. La Calor els manté en Estat Líquid, moviments forts en contra. El Nucli Intern Sòlid és.

Les Forces internes de la Terra en si Noten a l'Exterior. Moviments Ràpids Els Terratrèmols originen. Lents Els plegaments Formen, COM Els Que van crear les Muntanyes.

El Ràpid i El Moviment Rotatori Nucli Metàl.lic generen Que sense Magnètic Camp, Al costat de l'atmosfera, ncaa protegit de les radiacions nocives del Sol i de les altres estrelles.


Dades Sobre La Terra Ordre
Tamany: radi equatorial 6.378 quilòmetres. 5 º
Distància mitjana al Sol 149.600.000 km. 3 º.
Dia: Període de Rotació Sobre l'Eix 23,93 hores 5.
Any: Òrbita al voltant del Sol 365,256 dies 3 º.
Temperatura superficial de 15 º C 7 º mitjans de comunicació.
Gravetat superficial a El Equador 9,78 m/s2 5è.

Ampliar AQUESTES Imatges
del Planeta Terra
Foto de l'Atmosfera terrestre El Camp Magnètic de la Terra Interior del Planeta Terra

Les Estacions de l'any
La Òrbita de la Terra és líptica: Moments del fenc en Que es troba Més prop del Sol i Altres en Què Més Lluny està. A més, L'Eix de Rotació del planeta està Una mica inclinat respecte al pla de la Òrbita.

Al Cap de l'Any sembla Que el Sol puja i baixa. El camí Aparent del Sol si s'anomena eclíptica, i Passa Sobre l'Equador de la Terra una Principis de la primavera i la tardor. Estós Punts fill dels equinoccis. A ELLS i El Dia, La Nit Igual Duran.

Els Punts de l'eclíptica Més allunyats de l'Equador solsticis Criden si, i assenyalen El Principi de l'hivern i l'estiu.

Prop dels solsticis, els raigs solars cauen Més VERTICALS Sobre UN dels dos Hemisferis i Més escalfen el. És estiu el. MENTRE, L'Altre hemisferi de la Terra rep els raigs Més inclinats, han de travessar Més Tros d'atmosfera i sí refreden "abans de Arribar a terra. L'hivern és

Contaminació atmosfèrica


Tornen Els Astronautes de Ses Viatges Nova Amb una mentalitat que els fa sentir més respecte per la Terra i Millor Entendre la necessitat de cuidar-la.

Des del Espai No Es Vine i Les Fronteres, Molt Menys, els interessos econòmics, però sí alguns dels seus efectes devastadors, de com la contaminació de l 'atmosfera.

El 85% de l'aire està prop de la Terra, a la troposfera, Una finíssima capa de Soto 15 quilòmetres. Les CAPES Més elevades de l'atmosfera Tenen poc aire, Però nep protegeixen dels raigs ultraviolats (capa d'Ozó) i dels Meteorits (ionosfera).

Els gasos Que hem abocat a l'estil d'atmosfera Han deixat la Terra en Estat lamentable de les Nacions Unides. Les fotos Que van fer els Primers fill Astronautes Molt Mega Las Claras Actuals, un tot i que ara expect Aparells Més sofisticats. Els humans som Capaços de destruir en poc temps El que un la Natura li ha costat milers d'anys CREAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada